Μην αρρωστήσει το μωρό….

Εκτός από την τρέλα με το διαδίκτυο, έχω άλλη μια. Τις Harley. Φιλοσοφίες και τέτοια δεν θα κάτσω να εξηγήσω. Από μικρό παιδί την ήθελα, τριαντάρισα για να την πάρω…

Είχα ραντεβού σήμερα με κάποιον συνεργάτη και μιας και είδα ήλιο, είπα να βγω με την ‘άγελαδίτσα’. (αγελαδίτσα‘. Τελικά, τσάμπα ο καρκίνος, τσάμπα όλα. Ένα σωληνάκι είχε τρυπήσει και απλά έσταζε λίγο βενζινούλα.

Είναι κάποια πράγματα στην ζωή, τα οποία μας προσφέρουν τις πιο ευχάριστες στιγμές. Που κάνουν την εξάντληση από την κούραση να μοιάζει με την χαρά της δημιουργίας. Που μας φέρνουν το χαμόγελο και την γλυκιά προσμονή της ευτυχίας. Και δυστυχώς, η παραμικρή υποψία ότι κάτι μπορεί να μην πάει καλά, μας αναστατώνει. Παρόλα αυτά, είναι ίσως από τις λίγες φορές που σαν άνθρωποι σκεφτόμαστε σαν μεγάλες επιχειρήσεις. ‘Proactive and not reactive’. Πόσο καλύτερα θα ήμασταν αν την συγκεκριμένη ατάκα την είχαμε για βασική φιλοσοφία….

Αν ποτέ δείτε κάποιον μακρυμάλλη στην μοναδική άσπρη Heritage Nostalgia που κυκλοφορεί στην Ελλάδα, να χαμογελάει σαν χαζός, μην τον κακολογήσετε. Καβαλάει αυτό που πάντα ονειρευόταν.

Αγελαδίτσα 1
Αγελαδίτσα 2
Αγελαδίτσα 3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s