Λαθάκια που κάνουν την διαφορά

Καιρό έχω να γράψω κάτι, αλλά δεν είναι γιατί βαρέθηκα, αλλά γιατί ετοιμάζουμε κάτι, που θέλουμε να πιστεύουμε ότι σε λίγο καιρό, πολύ θα μιλάνε γι’αυτό! ;o)

Καθόμουν και διάβαζα στο site Boussias.com, για το καινούργιο website της McCann Erickson. Αρκετά όμορφο και λειτουργικό. Θα ήθελα όμως να αναφερθώ σε δυο πραγματάκια, που θα ομολογήσω ότι ίσως μου χάλασαν την πολύ καλή εντύπωση. Δεν προσπαθώ να το παίξω ‘ειδήμων’ στους ειδήμονες. Απλά τα σχολιάζω σαν απλός χρήστης.

Όλο το site είναι στα Αγγλικά. Δεν λέω καλό είναι, αλλά και μια Ελληνική version, δεν θα έβλαπτε κανέναν. Μάλιστα τα αγγλικά είναι τόσο advanced που ακόμα και οι ίδιοι οι Άγγλοι, αμφιβάλλω αν θα μπορούσαν να βγάλουν άκρη. Ενδεικτικά αναφέρω….”The savory, indulging results melt in the consumers’ palates“!!!!!

To δεύτερο κομματάκι που με ‘δυσαρέστησε’ λίγο είναι στο link “Brands At Work”. Πολύ όμορφα παρουσιάζονται 2 videos με projects. Το ένα είναι 30mb, για χρήση με Broadband συνδεσεις (αλλά δυστυχώς, δεν μου δούλεψε σε κανένα υπολογιστή) και το άλλο είναι 6.5mb για lowband συνδέσεις, το οποίο όμως φορτώνει με stream. Απορία… ο χρήστης μιας απλής Dial-up , πόση ώρα θα κάνει για να δει το εν λόγω video? (γιατί φαντάζομαι ότι εκεί αναφέρεται το Lowband. Στην Ελλάδα είμαστε.) …… To video όμως πείθει!

Για να μην το ξεχάσω…. φίλε Λούη, εκπληκτική η καινούργια version του Buzz. Keep Walking!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s