Χαλασμένο Τηλέφωνο

Διάβασα πριν από μερικές μέρες, για την πώληση του Domain Name Sex.com προς 12 εκ. περίπου εκ. δολάρια. Αυτό που μου έκανε εντύπωση δεν ήταν το ποσό της αγοράς. Υπάρχει τέτοιος κορεσμός στην αγορά των .com, που όποιος έχει ένα καλό domain κάποια στιγμή θα πάρει τα λεφτά του. Ήταν η ΚΑΚΗ πληροφόρηση που μεταδόθηκε. Ότι ήταν η ακριβότερη πώληση όλων των εποχών. Ήταν όμως? Πως έχουν τα πράγματα….

Δεν έχω καμία βεντέτα με το In.gr. Αντιθέτως. Αλλά τους ενημέρωσα ότι το ρεπορτάζ τους είναι λάθος. Δεν πήρα ούτε απάντηση, ούτε είδα διόρθωση. Μάλιστα για να τους αποδείξω και του λόγου το αληθές, τους είπα και πιο είναι η πιο ακριβή πώληση όλων των εποχών.

Εδώ ….. εδώ …. εδώ …. και εδώ! Ότι πιο έγκυρο υπάρχει στην βιομηχανία!

Ειλικρινά το είχα ξεχάσει το θέμα. Δεν ήταν κάτι σοβαρό. Μέχρι που είδα στο Netsphere (τεύχος 143), την αναδημοσίευση της είδησης του In.gr. Δεν κρατήθηκα. Άλλο να κυκλοφορεί μια λανθασμένη είδηση στον κόσμο, και άλλο πράγμα να διαβάζουμε λανθασμένες πληροφορίες σε κλαδικά περιοδικά. (καμία κακία προς το Netsphere. Την επόμενη φορά πιο προσεκτικοί!)

Είναι κρίμα να παίζουμε το χαλασμένο τηλέφωνο.

Υ.Γ.1 Η ειρωνεία είναι ότι το είχα γράψει και εγώ στο blog μου, πριν από μερικές μέρες (όταν κατέκρινα την πολιτική της ΕΕΤΤ για το domains). Είναι πολύ μικρός ο κόσμος τελικά. :o)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s