Σεξ – Πολιτισμός: 1-0

Μας τελείωσε λοιπόν και το Cultureguide.gr.

Αν και η επισκεψιμότητα δεν ήταν η αναμενώμενη (γύρω στα 150-200 daily unique visitors), εντούτοις αποτελούσε την βιτρίνα του Πολιτισμού, ενός κρατικού φορέα που κάποια στιγμή διοικούσε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Αν δεν με απατάει η μνήμη μου, το site ήταν ανάμεσα σε αυτά που είχαν χρησιμοποιηθεί και στις έρευνες E-metrics. Μπορεί να κάνω και λάθος.

Όπως και να έχει, είναι κρίμα από την μια να κατεβάζουμε ιστοσελίδες με πλούσιο πνευματικό περιεχόμενο (είτε είναι κρατικά, είτε ιδιωτικά [βλ. Blog me]) και από την άλλη να επιδιδόμαστε λυσσαλέα στην κατασπάραξη πιτσιρικάδων που κάνουν την πλάκα του με τα κινητά τους τηλέφωνα. Η’ μήπως, εμείς δεν κάναμε αλητείες στην ηλικία τους.

Σεξ – Πολιτισμός: 1-0

Θα μπορούσα να συνεχίσω το κράξιμο και τα παράπονα, αλλά θα απαντήσω στον πολιτισμό της τηλεόρασης, με πολιτισμό του Internet. 

Προτρέπω, όσους έχουν λίγο ελεύθερο χρόνο να δουν το καταπληκτικό Documentary του Al Gore, An Inconvenient Truth. Ενεργοποιώντας απλά το bandwidth σας… 

υ.γ έβαλα σαν link στο ‘πρωθυπουργός’, το site primeminister.gr, που είχα επισκεφθεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Πριν κάνω publish την σελίδα, δοκίμαζα τα links και η σελίδα είναι inactive. Μήπως, τώρα που μας τελείωσε το Internet Governance Forum, και πέσανε τα φώτα από πάνω μας, αποφασίσαμε να κατεβάσουμε όλες τις κρατικές σελίδες?

Εκσυγχρονισμός!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s