Χαμένη ψήφος είναι η αδιάφορη ψήφος

Χαμένη ψήφος είναι η αδιάφορη ψήφος

μας λέει ο αγαπητός Biz, και δεν έχουμε λόγο να μην τον πιστέψουμε.

Ορίστε λοιπόν, αγαπητή blogόσφαιρα…Να η ευκαιρία σου να κάνεις κάτι καλό και προοδευτικό.

Προώθησε τις απόψεις αυτού του θαυμάσιου άνθρωπου και ρήτορα, και βάλτον στην Βουλή!

Δεν έχεις βαρεθεί τόσα χρόνια να ψηφίζεις αυτόν που σου λέει ο μπαμπάς σου και/ή η μαμά σου? Δεν προτιμάς να εμπιστευτείς έναν υγιή πνευματικά νέο και συνομήλικο σου άνθρωπο, από το λαμόγιο που θα σε πίξει στα ‘ΘΑ’ και όταν εκλεγεί θα σε ξεχάσει? Δεν έχεις σιχαθεί να είσαι πάντα το αποπαίδι που διαμαρτύρεται για το καλό της γενιάς του, για το μέλλον του, αλλά οι ‘πραίτωρες’ το βαφτίζουν ‘ζαρντινιέρα’ για να μπορούν να το κάνουν τόπι στο ξύλο εύκολα?

Κάνε κάτι θετικό και για εσένα και για εμένα.

Κάνε κάτι θετικό για την γενιά μας.

Περισσότερες πληροφορίες για τις απόψεις που πρεσβεύει ο Σάκης, θα βρείτε στο κόμμα της Φιλελεύθερης Συμμαχίας.

Προσωπικά, μπορεί να μην πιστεύω σε όλα τα ιδανικά της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, αλλά προτιμώ να τους σταυρώσω και να φύγω από το εκλογικό κέντρο με το χαμόγελο, παρά να με συχτιρίζω για μια τετραετία για την ανόητη ψήφο που έριξα στα μεγάλα κόμματα.

Advertisements

6 thoughts on “Χαμένη ψήφος είναι η αδιάφορη ψήφος

 1. Ξέρω, δεν ξέρω που θα με οδηγήσει εκλογικά, το παραπάνω σκεπτικό που περιγράφεις θα αποτελέσει και για μένα το βασικό κριτήριο. Όπως πολύ σωστά λες, θέλω και εγώ απλά “να φύγω από το εκλογικό κέντρο με το χαμόγελο”. Ό,τι και αν σημαίνει αυτό…

 2. Εσύ δηλαδή θα ψηφίσεις επειδή είναι γνωστός σου ή επειδή σε έπεισαν οι θέσεις του κόμματος; Γιατί διαβάζοντας το πρόγραμμα τους δεν εξηγούν ΠΩΣ θα κάνουν όσα ισχυρίζονται. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

 3. Το προγραμμά τους είναι πολύ πιο τεκμηριωμένο από όλων των μεγαλύτερων κομμάτων (ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝ, κτλ). Για ΝΔ δεν συζητάω αφού δεν θεώρησε καν ανάγκη να καταθέσει πρόγραμμα…

 4. Θα πάω να ψηφίσω έναν φίλο, αγαπητέ Barak.

  1. Η Φιλελεύθερη Συμμαχία δεν πρόκειται να κάνει ποτέ κυβέρνηση, δεν πρόκειται να γίνει αντιπολίτευση*, οπότε… to be totally honest, δεν με ενδιαφέρει το πρόγραμμα της.
  2. Ο φίλος που θα ψηφίσω είναι αξιόλογος. Έχουμε ανταλλάξει πολλές απόψεις και σαν άνθρωπος με έχει πείσει για την αξία του. Θα ήταν προτιμότερο δηλαδή να πάω να ψηφίσω έναν “επαγγελματία” πολιτικό, που δεν γνωρίζω ότι έχω δει ποτέ στην ζωή μου, και το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να υπόσχεται ρουσφέτια?

  *στην πραγματικότητα δεν πρόκειται να μπει καν στην Βουλή, αλλά προσπαθώ να παραμυθιάζομαι ότι ψηφίζω και βοηθάω έναν καλό φίλο, παρά το “ότι συμμετέχω και εγώ στις πολιτικές αποφάσεις της χώρας μου με την συμμετοχή μου στην κάλπη”.

 5. Όχι δεν θα ήταν προτιμότερο. Και η εκτίμηση στο φίλο σου είναι κατανοητή. Απλά ρώτησα γιατί υπάρχει από ορισμένους υπέρμετρος ενθουσιασμός για τη ΦΣ ο οποίος δεν δικαιολογείται από το πρόγραμμα τους. Η δική σου θέση είναι ξεκάθαρη επομένως απόλυτα σεβαστή.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s