Καλώς μας ήρθες, λοιπόν…

Αν και έχουν περάσει 12 μέρες, δεν είχα την τύχη να γράψω κάτι στο blog. Και λέω τύχη, γιατί το πρόγραμμα ήταν αρκετά γεμάτο, αυτές τις μέρες.

Ας αρχίσω με τα κλασσικά, λοιπόν. Εύχομαι ένα δημιουργικό 2008, με τις απαραίτητες ευχές για υγεία και χαρά που πάντα πρέπει να το συνοδεύουν. Εύχομαι να αναπτυχθεί η αγορά μας (βλ. Interactive Marketing), και πάνω από όλα εύχομαι να πάρει πρωτάθλημα η ΑΕΚ (αν και μας στεναχωρεί τελευταίως). Αυτά…

Οι τελευταίες ημέρες μου ήταν γεμάτες, κυρίως γιατί τα απογεύματα παρέλασαν από τα γραφεία μας, μερικοί από τους πιο αξιόλογους developers της αγοράς (PHPάδες!). Είναι αλήθεια, και δεν το κρύβουμε από κανέναν, ότι προσπαθούμε να μεγαλώσουμε κι άλλο, και οι καλοί προγραμματιστές αποτελούν καταλύτη για την όποια επιτυχία. 😉

Παρόλα αυτά, δεν ήταν αυτή η βασική αιτία που αποφάσισα να γράψω αυτό το post. Άλλο είναι το θέμα…

Εργάζομαι επί της Λ. Συγγρού, οπότε παρκάρω την μηχανή μου, ακριβώς από κάτω από τα γραφεία. Χτές λοιπόν, είχα την ατυχία, να δω την μηχανή μου ‘τσαλακωμένη’, επειδή κάποιος ασυνείδητος οδηγός, αποφάσισε να την χτυπήσει (με μεγάλη ζημιά) και να εξαφανιστεί.

Το κόστος, μέχρι στιγμής, έχει ανέβει στα 1500 ευρώ (χωρίς να υπολογίζω τα βαψίματα -πέρλα- για το ντεπόζιτο). Στραβωμένη μπαριέρα προστασίας, σπασμένες οι μπουκάλες λαδιού για την ψύξη, μεγάλο βύθισμα στο ντεπόζιτο, γδαρσίματα, κτλ….

Γιατί τα γράφω αυτά?

Βασικά, γιατί δεν θέλω επ’ ουδενί να συχτηρίσω ή να ρίξω κατάρες σε αυτόν μου έκανε την ζημιά. Δημοσιεύοντας το παράπονο μου, πιστεύω ότι θα νιώσω καλύτερα.
Πάνω από όλα όμως, γράφω γι’ αυτήν την (άσχημη) εμπειρία, γιατί θα ήθελα απλά να ζητήσω το αυτονόητο.

Αν ποτέ κάνετε κάποια ζημιά, σταματήστε και αφήστε τα στοιχεία σας. Είναι το μόνο τίμιο πράγμα που πρέπει να κάνετε. Έτσι και αλλιώς, δεν τα πληρώσετε εσείς. Η ασφαλιστική σας θα πληρώσει, που εδώ και χρόνια πλουτίζει στην καμπούρα σας.

Είναι τόσο παράλογο?

Τελειώνω εδώ.

υ.γ. Στις 15 Φεβρουαρίου έχουμε μια από τις πιο σημαντικές δίκες. Το αποτέλεσμα της αναμένεται να αλλάξει πολλές καταστάσεις. Περισσότερες λεπτομέρειες σε post που έρχεται οσονούπω.

Advertisements

6 thoughts on “Καλώς μας ήρθες, λοιπόν…

 1. Καλή χρονιά! Και χρόνια πολλά και για τη γιορτή σου.

  Έχεις δίκιο σε αυτό που λες για τα στοιχεία κλπ, είναι το πιο απλό πράγμα.

 2. Κρίμα για τη μηχανή.

  Μα καλά, τέτοια ζημιά! Λες και την έβαλε στόχο αυτός που τη χτύπησε. Κρίμα ξανά. Καλή δύναμη.

 3. Το μόνο πρωτάθλημα που θα μπορούσε να πάρει η ΑΕΚ φέτος είναι αυτό της Β’ εθνικής. Άμα ξεκουμπιστεί ο Φερέρ κάτι γίνεται. Αλλιώς μέχρι να λήξει το πρωτάθλημα ακόμα θα μοντάρει την ομάδα.

 4. Καταρχήν καλή χρονιά με υγεία πάντα.
  Ελπίζω και εγώ να πάρει πρωτάθλημα η ΑΕΚ αν και συμφωνώ ότι τελευταία δεν πάμε καλά.
  Μου την έδωσε απίστευτα αυτό που περιγράφεις με την μηχανή. Μα καλά, τι σκεφτόταν αυτός ο άνθρωπος; Θα ήταν αυτή η αντίδραση που θα επιθυμούσε από κάποιον άλλο που θα του προξενούσε με τέτοιο τρόπο ζημιά στο δικό του όχημα; Είμαστε λίγο λαμόγια τελικά. Κρίμα…

 5. @ όλους

  Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση.

  @ barak

  Γιατί βρε, είσαι κακός με το Μπαρμπάκι? Θα προτιμούσες κάποιον άλλον δηλαδή? Τον Μαντζουράκη? Τον Δώνη? 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s