Που πας, ρε κινέζε???

Από δελτίο τύπου, που μόλις εξέδωσε η Νομαρχία Αθηνών, για την μοναδική, ανεπανάληπτη, συγκλονιστική (και ότι άλλο θέλετε για να τονιστεί η ειρωνεία μου) προσπάθεια να εντοπίσουν 2 εγκληματίες, χειρότερους από τον Lex Luthor.

Κατά τη χθεσινή διαδικασία εξέτασης υποψηφίων οδηγών, ένας υποψήφιος που συμμετείχε στις θεωρητικές εξετάσεις, προσπάθησε χωρίς επιτυχία να εξαπατήσει τους εξεταστές. Πρόκειται για αλλοδαπό (κινεζικής υπηκοότητας), ο οποίος επιχείρησε να συμμετάσχει στη διαδικασία εξέτασης των υποψηφίων οδηγών αντί του φίλου του. Ο αλλοδαπός προσπάθησε να δώσει εξετάσεις υποδυόμενος το φίλο του, χρησιμοποιώντας την άδεια παραμονής του πραγματικού υποψηφίου.

Κατά τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας, οι αρμόδιοι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κεντρικού Τομέα της Νομαρχίας Αθηνών, διαπίστωσαν σημαντική διαφορά ανάμεσα στην εμφάνιση του υποψηφίου που προσήλθε στις εξετάσεις και τη φωτογραφία του πραγματικού υποψηφίου που υπήρχε στην άδεια παραμονής και ενημέρωσαν αμέσως το Τμήμα Ασφαλείας Παπάγου, άνδρες του οποίου επελήφθησαν της υπόθεσης.

Ήρωες! ΉΡΩΕΣ!!!!

Δεν πιστεύω κανένας από εσάς, ή κάποιος γνωστός σας, να έχει προσπαθήσει να εξαπατήσει την Ν.Α., για να βγάλει δίπλωμα….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s